Skoleplattform Oslo

Skolenettsidene

På skolens nettside kan dere forvente å finne informasjon om skolen, kontaktinformasjon, oppdateringer på hyggelige ting som skjer på skolen, samt annen viktig informasjon. Der vil man også finne reglement for permisjoner og frisøknader. Skolens hjemmeside er også startsiden for pålogging til Infoportalen. Aktivtetsskolen har en egen fane på hjemmesiden med oppdatert informasjon til de som bruker dette tilbudet.

Hva finner du etter pålogging til Skoleplattform Oslo?

• Pålogging gjøres via nettsiden ved å klikke på "Logg inn" øverst til høyre på nettsiden.
  • Velg "foresatte".
  • Du logger deg deretter på ved hjelp av ID-porten, på samme måte som ved tilgang til en rekke andre offentlige tjenester i Norge.

skoleplatform oslo

Infosider

Skolen har opprettet en felles infoside for elever og foresatte, samt trinnvise infosider. Det betyr at du kan finne planer og informasjon som lærer til ditt barn legger ut der. Det er også opprettet en infoside for biblioteket og for Aktivitetskolen 1-2 og  Aktivitetskolen 3-4.

Fravær

Karlsrud bruker Teletopia for å sende SMS (41 71 61 12

Hensikten med SMS-ordningen:

• Send melding når barnet ditt er sykt
  • Motta viktige påminnelser og endringer fra skolen
  • Skolen sender SMS ved uforutsette hendelser

Eksempel på SMS:

Karlsrud  (klasse - f.eks. 7a) Fredrik er syk i dag. Hilsen (foresatt)

Meldingen sendes til  41 71 61 12.

its - Mine Fag

Under fanen For elever og foresatte her på hjemmesiden, finnes informasjon om hva Its learning er, og hvordan vi bruker det på de ulike avdelingene på Karlsrud skole.

Last ned detaljert brukerveiledning for Skoleplattform Oslo for foresatte.

Les mer om hvordan vi bruker itslearning på Karlsrud her. (lenke)