Skolehelsetjenesten

Helsesøster til stede på skolen:

MANDAGER KL. 08.30-15.30

TIRSDAGER KL. 08.30-13.30

ONSDAGER KL. 8.30-15.30

TORSDAGER KL. 08.30-14.30

Helsesøster Kristin Billington (mandag - torsdag):

E-post: kristin.billington@bns.oslo.kommune.no

Helsesøster Heidi Løken Aubert (mandager):

E-post: heidi.aubert@bns.oslo.kommune.no

Skolepsykolog til stede på skolen:

ANNENHVER TORSDAG (ulik uke) kl. 08.30-15.00 (Tilbudet er kun for ungdomstrinnet)

E-post til skolepsykolog: ronja.grotting@bns.oslo.kommune.no

Telefon: 23 16 53 12     Mobilnr.: 904 74 927

Informasjon om skolehelsetjenesten

Skolehelsetjenesten er en viktig del av det forebyggende helsearbeidet i bydelen. Formålet er å fremme elevers fysiske, psykiske og sosiale helse. Skolemiljø, hjemmeforhold, fritidstilbud, nærmiljø og levevaner innvirker på elevers trivsel og helse. Skolehelsetjenestens rolle er å bistå foreldre og andre samarbeidspartnere til barnets beste.

Skolehelsetjenesten er en del av skolens tverrfaglige samarbeid. Vi deltar i møter med sosiallærer, Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) ved skolen. Skolehelsetjenesten har taushetsplikt.

Vi som jobber her er helsesøster Kristin Billington og skolepsykolog Victoria Torp Sells.

Ved behov henvises barna videre til fastlege, bydelens øvrige tjenester og spesialisthelsetjenester.

Her kan du lese mer om Oslo kommunes tilbud om skolehelsetjeneste og bydelens tilbud til elever på ungdommstrinnet.