Lambertseterskolenes kor

Å være med i skolekoret er gøy! Vi deltar på arrangementer i bydelen, er med på treff/weekend i regi av Ung i Kor, går Lucia, holder konserter før jul og på julaften, synger og går i tog 17. mai og mye mer.

Dirigentene

Lisbeth Adamsson og Mona Skjelseth er Lambertseterskolenes kors faste dirigenter. De har begge jobbet mye med kor, og synes det er noe av det kjekkeste de gjør.

Når øver vi?

Koret følger skoleåret. Vi synger fast hver onsdag på Lambertseter skole fra kl. 16.30 og utover. Øvingen foregår på musikkrommet.

Tidspunkter for øving: 

Vi har øving hver onsdag. 

  • Aspiranter 1. klasse 16.30–17.10
  • Juniorkor 2.–3. klasse 17.15–18.10
  • Hovedkor 4.–7. klasse 18.15–19.15
  • Vokalgruppe 7.–10. klasse 19.15–20.00


Hva synger vi?

Vi synger alt mulig, fra Justin Bieber og Maria Mena til gamle folkeviser, jazz og julesanger.

Konserter, opptredener og turer

Koret er en aktiv deltager i nærmiljøet. Vi deltar på konserter før jul, første lørdag i advent synger vi på biblioteket, vi går Lucia på Lambertseter senter og går i tog for Lambertseter skole på 17 mai. Dessuten deltar vi på korkafé på Lambertseter gård og synger sammen med andre kor. På øvelsene synger vi masse og lærer rytmer og litt noter. Vi opptrer og har konserter både i og utenfor bydelen. I tillegg drar vi på seminarer, festivaler og andre turer.

Hva forventes av korforeldre?

Vi trenger foreldres hjelp i forbindelse med konserter, og seminarer, til å bake, kjøre eller jobbe i kulissene. Mye arbeid er det ikke. Vi oppfordrer foreldre til å samarbeide om henting og kjøring de gangene det er nødvendig. I korets facebookgruppe kan korforeldre følge med på korets timeplan og program og ha kontakt med hverandre. Hver vår er det årsmøte hvor vi velger styre.

Trenger koristene noe spesielt?

Nei, man får en collegenser med korets logo og man får låne koruniform. På konserter blir vi enige om antrekket, koruniform eller for eksempel jeans og korets collegegenser. Vi selger også kule hettegensere med korets logo på. På 17. mai går vi i tog med koruniform og egen fane.

Når du melder deg inn trenger vi å vite:

  • Navnet ditt og hvilken klasse du går i
  • Adresse
  • Navn, telefonnummer og mailadresse til foreldre/foresatte.
  • Det koster 900,- for hele skoleåret å være medlem. Kontingent betales til korets konto: 0531 44 29585

Vi gleder oss til et semester med mange nye og gamle korister! Gutter og jenter er velkommen.

Kontakt

Åpen fb-gruppe:https://www.facebook.com/lambertseterskoleneskor/
Lukket fb-gruppe: https://www.facebook.com/groups/459508144258831/

Ta kontakt med Lisbeth: 92 48 97 48 eller Mona: 48 22 62 72